شنبه تا چهار شنبه : 8:00 – 17:00
فنس الکتریکی صنعتی– ElectroFence سیستمهای حفاظت پیرامون به مرور زمان و پیشرفت تکنولوژی توانستند راهکارهای به صرفهتری را برای مدیران و صاحبان تاسیسات و کارخانجات صنعتی ارائه دهند. فنس الکتریکی صنعتی یا حصار الکتریکی صنعتی به روشهای مختلفی با توجه به مساحت یا نوع کاربری محیط طراحی میشود؛ تقسیمبندی بخشهای مختلف تاسیسات به واحدهای کوچکتر از لحاظ مسافت جهت نمایش نقشه سایت در اتاق اجرا از جمله موثرترین روشهای طراحی فنس الکتریکی صنعتی میباشد.
قابلیت نصب به تنهایی یا در کنار سایر حفاظ های سنتی بر روی دیوار و یا سطح زمین
قابلیت ارسال پیامک هشدار تا هشت شماره و انتخاب مخاطب دلخواه
قابلیت روشن و خاموش نمودن آژیر و پروژکتور از طریق تلفن همراه
قابلیت تعیین مدت زمان فعال بودن آژیر و پروژکتور در مواقع حوادث
سیستمهای پیرامون هوشمند فنس الکتریکی صنعتی به تنهایی در مواردی که حساسیت امنیت مجموعه به مراتب پایینتر باشد پیشنهاد میشود. این سیستمها مجهز به آژیر، پروژکتور و چراغ خطر است که به محض خرابکاریهای احتمالی، اپراتور مجموعه را آگاه میسازد. گفتنی است اگرچه این روش از تجهیزات نرمافزاری و سختافزاری مربوط به خود استفاده میکند؛ اما این فاز فاقد سیستم نظارت تصویری و پایش آنلاین از مرکز میباشد. عامل بازدارنده فنس الکتریکی در این روش در بالاترین سطح ممکن قرار دارد و پاسخگوی نیاز مجموعههای کوچکتر نیز هست.
در روش نصب فنس الکتریکی به تنهایی، ابتدا محیط کارخانه یا تاسیسات به مناطق با حداکثر متراژ ۱۵۰ متر تقسیم میشود. سپس با نصب پایههای مخصوص محیط داخلی هر منطقه (Zone ) تعیین میگردد. در مرحله بعدی مفتولهای فولادی که به عنوان بخش مهمی از حصار الکتریکی هستند در فواصل استاندارد ۱۰ سانتیمتری به صورت موازی از میان عایقهای تعبیه شده بر روی پایهها عبور داده میشود. به منظور استحکام این مفتولها توسط کِشندهها و قلابهای مخصوص بر روی این عایقها پیاده سازی میشوند.
در مرحله بعدی، مناطق تقسیمبندی شده (Zone) به صورت دو تایی و جفت به دستگاه تامین کننده انرژی متصل میشوند. هر کدام از این مناطق به کمک سیستم کنترل کننده و برنامهریزیهای آن توانایی ایجاد شوک الکتریکی به اپراتور اتاق اجرا داده میشود.
بعد از اجرای سختافزاری و نرمافزاری حالا به محض ورود خرابکارانه و تعرض یا همچنین بریدن کابلهای فنس الکتریکی، اتصال کوتاه و تخریب هر کدام از بخشهای سیستم حفاظت پیرامون، علاوه بر وارد شدن شوک دردناک به فرد متعرض، سیستمهای هشدار دهنده از جمله آژیر، روشن شدن پروژکتورها و چراغ خطر عوامل مجموعه را آگاه میسازند.
کارخانجات و محیطهای صنعتیای که دارای سیستم نظارت تصویری و دوربینهای مدار بسته هستند میتوانند با همگامسازی سیستمهای نظارت تصویری خود با نرمافزار جامع مدیریت پایش تیم اسپارا عامل بازدارندگی و امنیت مجموعه خود را به بالاترین سطح ممکن برسانند. با همگامسازی (Sync) دو سیستم نظارتی و حفاظتی، به محض تعرض و اعمال خرابکاریهای احتمالی اپراتور مجموعه از طریق مانیتورینگ و فعال شدن آژیر و پروژکتورهای منطقه مورد نفوذ قرار گرفته آگاهسازی میشود. اجرای روش فنس الکتریکی صنعتی، موجب افزایش استفاده بهینه از نیروی انسانی مجموعه صنعتی شده و توجیه اقتصادی بالایی دارد.
تفاوت پیاده سازی روش فنس الکتریکی صنعتی با اجرای ساده فنس الکتریکی امکانات بیشتر نرمافزاری فنس الکتریکی برای قرار گرفتن به صورت موثر در کنار دوربینهای مدار بسته مجموعه میباشد. پایهگذاری، عبور و استحکام مفتولها و اندازه استاندارد قرارگیری آنها همانند روش قبلی است.
همانطور که در ابتدای معرفی فنس الکتریکی صنعتی اشاره شد، میزان حساسیت و همچنین نیاز به حفظ امنیت محیط پیرامون یک مجموعه صنعتی شیوه پیادهسازی فنس الکتریکی صنعتی و حصار الکتریکی را مشخص میکند. نصب همزمان فنس الکتریکی و دوربین مدار بسته ایدهآلترین روش برای نظارت و نفوذناپذیرتر شدن محیط مجموعه صنعتی و تاسیستات آن میباشد. اجرای به تنهایی سیستمهای نظارت تصویری برای کارخانجات و محیطهای صنعتی با مساحت زیاد نیازمند قرارگیری تعداد بالایی دوربین برای هر منطقه (Zone) محیط پیرامون میباشد؛ وجود نقاط کور و تاسیسات در گوشه و کنار محیط نیز بر تعداد این دوربینها خواهد افزود که طور میانگین هر ۵۰ الی ۶۰ متر محیط نیازمند یک دوربین است. پالایش و رصد آنی تمامی تصاویر دریافتی از این دوربینها نیازمند نیروی انسانی زیاد و تجهیزات سختافزاری به مراتب وسیعی میباشد.
وجودفنس الکتریکی صنعتی و تعبیه آن در کنار سیستمهای نظارت تصویری طرح حفاظت هوشمند که در طولانی مدت همراه با توجیه اقتصادی نیز هست به ارمغان میآورد. در صورت تجهیز شدن محیطهای صنعتی و تاسیسات به فنس الکتریکی صنعتی میزان نیاز دوربینهای مدار بسته کاهش خواهد یافت. به نحوی که پس از پیادهسازی فنس الکتریکی، میتوان با قرار دادن دوربینهای چرخان در فواصل ۳۰۰ تا ۵۰۰ متری تمامی بخشهای مجموعه را غیرقابل نفوذ ساخت و از تمامی تعرضهای احتمالی نیز آگاه شد.
نحوه پیادهسازی این سیستم حفاظت هوشمند نیز به مانند روشهای قبلی میباند، هر چند یکپارچهسازی سیستم نظارت تصویری به همراه دوربینهای مدار بسته توسط برنامه جامع پایش همراه با امکانات نرمافزاری بیشتری همراه خواهد بود.
دفتر مرکزی : تهران، شهرک غرب، بلوار فرحزادی، انتهای خیابان شهید حافظی، کوچه سازمان آب، بن بست دوم، پلاک 2
info@sparawall.com
افتخارات شرکت
تاریخچه شرکت
ماموریت شرکت
اخبار و رویدادها
آیا فنس الکتریکی کشنده است؟
شوک استاندارد
حفاظت از حریم شخصی
پیشگیری از سرقت